Of je nu je stem beter wilt leren kennen, verder wilt ontwikkelen, je zangtechniek wilt verbeteren of vindt dat je een "moeilijke stem" hebt, Ilda Simonian is een professionele en ervaren docent die het een uitdaging vindt elke stem tot bloei te brengen. Je leert tijdens zanglessen je lichaam als instrument te gebruiken. 

Tijdens deze zangles leer je het lichaam als instrument te gebruiken. Door te werken aan je klankvormen leer je om je stembanden vrijer te laten bewegen, je stem voller te laten klinken en hogere en lagere tonen te zingen. Ook wordt er tijdens de lessen gewerkt aan de articulatie en uitspraak van de zangteksten.

Tijdens de lessen kun je zelf kiezen wat voor soort muziek je gaat zingen, er wordt gewerkt aan het repertoire waar jij van houdt.Kortom, maak een ontdekkingsreis naar jouw favoriete muziek. De lessen zijn er voor iedereen die het leuk vindt om te zingen en dit beter wil kunnen. 

Zingen is goed voor de ontspanning van het lichaam en de geest. 

De lessen zijn er voor iedereen die het leuk vindt om te zingen en dit beter wil kunnen. Kortom, maak een ontdekkingsreis naar jouw favoriete muziek.

De zanglessen zijn op afspraak en vinden plaats in Oud West Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeerruimte op straat.

Wil je meer weten over praktische zaken, speciale afspraken of de zakelijke kant van zanglessen in Amsterdam?

Voor meer informatie en afspraak voor proefles via email  E iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of M 06 2156 3944. 


Lestijden

Maandag:

11:00 - 21:00 uur

Dinsdag:

10:30 - 19:00 uur

Woensdag: 

10:30 - 21:00 uur

Donderdag:

10:30 - 19:00 uur

Vrijdag:

11:00 - 19:00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment is er nog plaats 4 leerlingen (laatste update 1 -10--2018).