Privé zanglessen in Amsterdam door Ilda Simonian met een ervaring van bijna 20 jaar;

Algemene aanpak zanglessen     

Stemtrainingen worden per persoon op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen en doelen. Bijvoorbeeld om je bereik te vergroten, kracht in je stem op te bouwen, naadloos over te gaan van kop- naar borststem, de mixstem op te bouwen, verschillende muziek- en zangstijlen te doorgronden, hoge noten met gemak te zingen, zelfvertrouwen op te bouwen voor live performances en om uiteindelijk technische en artistieke vrijheid te hebben. Al na de eerste les heb je als student bij de Zingze een duidelijk beeld gekregen van je kracht en van de verbeterpunten van je instrument. Daarnaast is het pad naar je vocale einddoelen en verandering duidelijk!

  • Beginnende èn gevorderde leerlingen

Met beginnende vocalisten werk ik in een zangles aan het opbouwen van de stem. Het aanleren van een gezonde zangtechniek, die je sound en focus niet in de weg zit, staat centraal in een les. Weet wat je doet, hoe je stem werkt en wat je automatismen zijn die je zangtechniek in de weg zitten. Je leert om je instrument op te bouwen zodat onder alle omstandigheden de mogelijkheden van je stem geloofwaardig gemaakt worden.

  • Professionele leerlingen

Echte zangers zijn nooit uitgeleerd. Net als een topatleet werkt een professionele vocalist nooit alleen, maar samen met een coach. Deze coach houdt hun stem goed in de gaten en hun zangtechniek op peil. Simpelweg door het feit dat je zelf niet in staat bent om je eigen stem goed te horen, en om dus zelf aanpassingen te kunnen doen, is het werken met een professionele zangcoach noodzakelijk. De continue training zorgt er voor dat je optimaal kunt blijven presteren. 

Voor vragen en een afspraak maken voor een proefles:  Email E iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of M 06 2156 3944